Wedstrijdverslag U10 – 27/02/16

Prachtig weertje om de thuismatch tegen Aartrijke te spelen veel zon en geen wind.
Ondanks dat ik de spelertjes had gevraagd(kdoe dat trouwens elke keer) om deze keer van bij het begin
direct wakker aan de match te beginnen was het scenario zoals elke week hetzelfde.Na 1 minuut stonden
we al 0-1 achter na wel een heel mooi collectieve actie van Aartrijke.Na toch wel wat kansen voor beide
ploegen die wij bijna allemaal naast of over trapten gingen we rusten na 2 kwartieren met een 1-3 achterstand.
Omdat ik deze groep wel al een tijdje ken en goed weet tot wat ze in staat zijn was ik er tamelijk gerust in dat
we die achterstand nog konden goedmaken.Dat lukte niet zo snel als ik gehoopt had want in het derde kwartier
werd het eerst nog 1-4 met gelukkig kort daarna de 2-4.Het vierde kwart dan, daarin zou het moeten gebeuren.
In deze periode zo rond 10.45 werd ons ploegsje inderdaad helemaal wakker en kwamen we terug tot 5-5 en was de match
weer helemaal open.In de laatste minuut na een perfecte lange uittrap van onze keeper konden we een 2 tegen 1 situatie
toch nog mooi uitspelen en stond de 6-5 overwinning op het bord.
Volgende week op verplaatsing naar Veldegem en misschien,heel misschien komen wij dan eens 3 doelpunten voor.