beslissing Voetbalfederatie Vlaanderen mbt seniorenploegen (U17 tem 1ste elftallen)

hierbij communicatie van Voetbal Vlaanderen omtrent de seniorenploegen (U17 tem 1ste elftallen)
 
1.b. senioren
Momenteel zijn geen wedstrijden toegelaten. +18-jarigen mogen in groepjes van 4 trainen (incl. begeleider), zonder contact.
Competities met stijgen en dalen De competities met stijgen en dalen werden reeds definitief geannuleerd. Op vrijwillige basis, wanneer de maatregelen het toelaten, kunnen de clubs vriendschappelijke wedstrijden of tornooien spelen.
Dit geldt voor de competities mannen en vrouwen, veldvoetbal en futsal, van 4e provinciale tot en met hogere afdelingen. Ook de recreatieve reeksen met stijgen en dalen vallen onder deze categorie.
Competities zonder stijgen en dalen Ook de competities zonder stijgen en dalen worden definitief geannuleerd. Op vrijwillige basis, wanneer de maatregelen het toelaten, kunnen de clubs vriendschappelijke wedstrijden of tornooien spelen.
Dit geldt voor de competities mannen en vrouwen, veldvoetbal en futsal, van reserven, 35+, 55+ en recreatieve reeksen zonder stijgen en dalen.
De jeugdcompetities U21 jongens en U20 meisjes worden in het kader van de coronamaatregelen gelijkgesteld met de seniorenreeksen.