Enkele mededelingen vanuit jeugdbestuur KWSO

 
 
Deze week zal onze jeugdvoorzitter Kurt, aan iedereen uitgebreide info bezorgen over het verder verloop van de rest van dit bizar voetbalseizoen. Hou jullie mailbox en deze pagina in de gaten !!
 
Wij wensen wel te benadrukken dat tot eind van dit seizoen, alle jeugdploegen van KWSO tem U13 blijven verder trainen (rekening houdend met de geldende maatregelen) en dit op dinsdag- en donderdagavond telkens vanaf 18u.
Voor de U6 + U7 hebben we opnieuw toestemming van de sportdienst gekregen om ook in de sporthal te mogen trainen. Daarom wordt voor de U6 en U7 telkens op dinsdagavond getraind in de sporthal en op donderdagavond wordt op het buitenterrein van KWSO getraind. Gelieve steeds de juiste schoenen te voorzien voor uw zoon/dochter.
 
Spijtig genoeg zijn er tgv Covid19 geen competitiewedstrijden in het weekend voor onze jeugdelftallen en volgens de geruchten vanuit de voetbalbond lijkt het weinig waarschijnlijk dat deze nog zullen opgestart worden. Zo zijn op vandaag reeds alle jeugdwedstrijden tem 27/03 afgelast. Net als jullie hadden wij het ook graag anders gezien. Indien er toch versoepelingen zouden komen en er toch nog wedstrijden zouden worden toegestaan, zullen we jullie uiteraard hiervan op de hoogte stellen.
 
Intussen zitten we bij het jeugdbestuur niet stil en zijn wij volop bezig met de voorbereiding voor volgend seizoen, die hopelijk in normale omstandigheden mag verlopen.
 
Zo zijn de meeste jeugdtrainers voor volgend seizoen reeds gekend.  Ringo Osaer wordt de keeperstrainer voor onze jeugdelftallen. Op dit ogenblik zijn we wel nog op zoek naar trainer voor onze U11 en U7 . Wie interesse heeft en/of iemand kent die hiervoor in aanmerking komt, gelieve dit door te geven aan Andy Dely en/of Kurt Devlieghere Voor alle andere ploegen staan de trainers reeds vast.
 
Tot slot wil ik ook nog meegeven dat we ook steeds op zoek zijn naar nieuwe spelers voor alle jeugdelftallen. Weten jullie van vriendjes die bij KWSO willen spelen, laat het ons weten. Ook binnen het jeugdbestuur spreken wij onze contacten aan om jeugdspelers warm te maken voor KWSO.
 
Om te eindigen, toch een beetje voorzichtig positief nieuws.
Bij KWSO hebben we beslist om alles op te starten om een jeugdtornooi in te richten voor jeugdelftallen tem U12 op 24/04/2021. Zo is Eric Dewachter reeds begonnen met ploegen aan te schrijven om deel te nemen aan dit tornooi. Laten we hopen dat de op til zijnde versoepelingen deze organisatie zullen toelaten. We noemen dit “voorzichtig positief nieuws” want we weten natuurlijk niet wat “ons virusje” nog in petto heeft en/of de autoriteiten en onze voetbalbond dit zullen toelaten.
 
Ik weet dat vele onder jullie reikhalzend uitkijken naar mogelijke versoepelingen die het zouden toelaten om onze geliefkoosde sport weer in alle glorie uit te oefenen, maar ik vraag met aandrang om nog steeds alle geldende maatregelen nauwgezet op te volgen. Enkel op deze manier zullen we uit het diepe dal komen en kunnen we naast het aanmoedigen van onze gladiatoren op het terrein, ook genieten van de “3de time” in onze geliefde kantine.
 
Hou het veilig en hopelijk tot binnenkort.