Supportersclub ‘De Waait Star’

Vernieuwd bestuur voor supportersclub De Waait Star

Supportersclub De Waait Star, die twee jaar geleden werd opgericht, heeft op vrijdag 30 augustus 2019 haar vernieuwd bestuur voorgesteld. “We blikken tevreden terug op onze werking. Uiteraard jammer dat KWS Oudenburg zakte van tweede naar derde provinciale, maar we laten ons niet uit ons lood slaan. De sfeer primeert”, klinkt het. “De eerste activiteit staat al gepland: een ‘supportersdag’ op zondag 22 september 2019.”

De naam van de supportersclub is bewust nauw verbonden met de naam van de voetbalclub zelf: Koninklijke White Star. De nieuwe voorzitter is Jasper Vandecasteele. Nieuwe bestuursleden zijn Tyara De Craemer (secretaris) en Jeroen Lingier (activiteitenverantwoordelijke). Jens Balliere blijft penningmeester en Stefaan Reynaert PR-verantwoordelijke. Ere-bestuurslid Jaak Lingier vormt de link met het hoofdbestuur van KWS Oudenburg.

“Hoofdbedoeling blijft uiteraard voor de nodige sfeer zorgen tijdens en na de matchen, niet alleen van het eerste elftal, maar ook van de reserven en jeugdploegen”, zegt Reynaert.

“Nieuw is dat we vanaf komend seizoen niet meer met individuele lidkaarten werken. We halen onze middelen uit de pronostiek, die we bij iedere thuismatch organiseren. De helft van de opbrengst gaat naar de club, de andere helft naar de winnaar. Ook aan onze activiteiten houden we iets over: busverplaatsingen naar matchen op ver afgelegen locaties, een quiz, enz. Er zijn ook sjaals te koop aan 5 euro. Wie een sjaal heeft, kan voor de thuismatchen van het eerste elftal een abonnement aan de helft van de prijs bekomen.”

Supportersdag

“We verkiezen komend seizoen ook de ‘Speler van het Jaar’. Dwight Grymonprez en Sybren Taillieu kregen die titel al toebedeeld, licht Reynaert verder toe.

“De eerste thuismatch is zondag 8 september. Dat weekend is er de mosselsouper van KWS Oudenburg. Op zondag 22 september organiseren we zelf een ‘supportersdag’. Vóór de thuismatch bieden we alle sympathisanten een paar drankjes en vol au vent voor slechts 10 euro. Inschrijven kan via de bestuursleden of via dewaaitstar@gmail.com.”

Blijf op de hoogte en like de Facebookpagina van ‘De Waait Star’ of stuur een mailtje om de nieuwsbrief te ontvangen.

 

 

 

 

Volg ons op Facebook