Supportersclub ‘De Waait Star’

Voorstelling

supportersclub 'De Waait Star'

Supportersclub ‘De Waait Star’ werd op zaterdag 10 juni 2017 boven de doopvont gehouden door bestuursleden Hanne Gosseye, Charlotte Demarée, Jasper Vandecasteele, Jens Balliere, Dwayne Verplancke, Stefaan Reynaert en Jaak Lingier. De naam is bewust nauw verbonden met de naam van de voetbalclub zelf: Koninklijke White Star.

Hoofdbedoeling is uiteraard voor de nodige sfeer zorgen tijdens en na de matchen, niet alleen van het eerste elftal, maar ook af en toe van de reserven en jeugdploegen. Een goeie sfeer aan de zijlijn zorgt ook voor sterke resultaten op het veld! Bij iedere thuismatch wordt een pronostiek georganiseerd.

Leden van de supportersclub kunnen voor de thuismatchen van het eerste elftal een abonnement aan de helft van de prijs bekomen. Ze krijgen een sjaal van de club, kunnen voordelig meereizen met de bus naar enkele verre verplaatsingen, hebben stemrecht bij de verkiezing van de ‘speler van het jaar’, enz. De club plant ook enkele activiteiten.

Het lidgeld bedraagt slechts 10 euro. Lid worden kan bij de bestuursleden, in de kantine of via mail (dewaaitstar@gmail.com) en overschrijving op rekeningnummer BE41 9731 7683 8310.

Blijf op de hoogte en like de Facebookpagina van ‘De Waait Star’.

Nieuwsbrief – editie 18 augustus 2017

Beste leden,

De eerste competitiematch nadert met rasse schreden. Op zondag 3 september neemt KWS Oudenburg het op tegen KEG Gistel.

Vanaf die dag kunt u uw gratis sjaal afhalen in de kantine, aan de bar. Dat kan op vertoon van uw lidkaart, die vervolgens een stempel zal krijgen. Wie dat wenst, kan die dag aan de inkom een abonnement aan de helft van de prijs (35 euro i.p.v. 70 euro) aanschaffen. Stuur ons een berichtje op voorhand via dewaaitstar@gmail.com indien u daarvoor interesse heeft.  Op 3 september organiseren we ook onze eerste pronostiek!

Raadpleeg via deze link de volledige voetbalkalender. Op zondag 22 oktober leggen we een bus in naar Staden. Indien interesse hiervoor, gelieve een berichtje te sturen naar dewaaitstar@gmail.com. Meer info volgt!

De afgelopen tijd vonden ook enkele oefenmatchen plaats. Op zondag 6 augustus ging KWS Oudenburg met 1-3 onderuit tegen Vlamertinge. Misschien zat het teambuildingweekend er voor iets tussen. Op donderdag 17 augustus verloren de reserven met 0-1 van Beernem.

Zoals aangekondigd, willen we niet alleen oog hebben voor het eerste elftal, maar ook voor de reserven en jeugdploegen. Raadpleeg via deze link hun kalender en supporter ook voor hen!

Tot slot, like zeker ook onze Facebookpagina om optimaal op de hoogte te blijven van nieuwtjes, activiteiten en acties!

Tot binnenkort!

Het bestuur van supportersclub De Waait Star

SAVE THE DATE: vrijdag 6 oktober 2017
Meer info volgt!
Het bestuur van supportersclub De Waait Star bereidde zich van 7 t.e.m. 13 augustus in het zuiden van Frankrijk grondig voor op het nieuwe voetbalseizoen.
Volg ons op Facebook