Supportersclub ‘De Waait Star’

 

Voorstelling

supportersclub 'De Waait Star'

Supportersclub ‘De Waait Star’ werd op zaterdag 10 juni 2017 boven de doopvont gehouden door bestuursleden Hanne Gosseye, Charlotte Demarée, Jasper Vandecasteele, Jens Balliere, Dwayne Verplancke, Stefaan Reynaert en Jaak Lingier. De naam is bewust nauw verbonden met de naam van de voetbalclub zelf: Koninklijke White Star.

Hoofdbedoeling is uiteraard voor de nodige sfeer zorgen tijdens en na de matchen, niet alleen van het eerste elftal, maar ook af en toe van de reserven en jeugdploegen. Een goeie sfeer aan de zijlijn zorgt ook voor sterke resultaten op het veld! Bij iedere thuismatch wordt een pronostiek georganiseerd.

Leden van de supportersclub kunnen voor de thuismatchen van het eerste elftal een abonnement aan de helft van de prijs bekomen. Ze krijgen een sjaal van de club, kunnen voordelig meereizen met de bus naar enkele verre verplaatsingen, hebben stemrecht bij de verkiezing van de ‘speler van het jaar’, enz. De club plant ook enkele activiteiten.

Het lidgeld bedraagt slechts 10 euro. Lid worden kan bij de bestuursleden, in de kantine of via mail (dewaaitstar@gmail.com) en overschrijving op rekeningnummer BE41 9731 7683 8310.

Blijf op de hoogte en like de Facebookpagina van ‘De Waait Star’.

 

Nieuwsbrief januari 2019

Volg ons op Facebook